Go Back   MY350Z.COM Forums > 370Z Tech Area > 370Z Maintenance & Repair
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Photos FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read ExperienceUsed CarsGarageVendors
Search


Welcome to my350z.com!
Welcome to my350z.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-22-2012, 03:34 PM   #1
Onesoul
Registered User
 
Onesoul's Avatar
 
Trader Score: (0)
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 12
Points: 853, Level: 15
Points: 853, Level: 15 Points: 853, Level: 15 Points: 853, Level: 15
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Default Tail Lamp Fuse keeps popping

Hey everyone, so my 10A fuse for the Tail Lamp keeps popping. I have done a couple of fault isolation procedures but have had no luck so far. I noticed the issue after I installed my hks exhaust. I have removed the rear bumper and disconnected my tail lights. still popps. Hooked my multimeter up to the fuse slot with black test lead to a solid ground shooting resistance in ohms, getting roughly 214 Kohms. Might be because I am shooting through the relay. I can hear my relay switch right before my fuse pops. Any ideas would be greatly appreciated. I have an aftermarket head unit installed and have checked for bare or chaffed wires but have found none. The puzzling thing is that it was working fine before I jacked up my car and installe my exhaust. Help.
Onesoul is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 03:40 PM   #2
350ZTheStandard
Registered User
 
350ZTheStandard's Avatar
 
Trader Score: (4)
Join Date: May 2007
Location: NEW AMERICA
Posts: 8,889
Points: 4,688, Level: 43
Points: 4,688, Level: 43 Points: 4,688, Level: 43 Points: 4,688, Level: 43
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Default

Did you reconnect the ground on your new exhaust system???
__________________
chewwwy momma, hot diggety & shazam, be manly & have a good day.
350ZTheStandard is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 04:24 PM   #3
gy954
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Mar 2012
Location: Sonoma County, CA
Posts: 21
Points: 175, Level: 3
Points: 175, Level: 3 Points: 175, Level: 3 Points: 175, Level: 3
Today's Activity: 1.9%
Today's Activity: 1.9% Today's Activity: 1.9% Today's Activity: 1.9%
Default

There is an unused (in the US) wiring harness for the fog light on the left rear bumper. It should be plugged into the dummy fog light, but if it came loose it could be shorted. What with the fog light being bolted onto a metal plate that is clipped to the bumper and lower valance this seems unlikely, but it's all I can think of. Good luck! Please let us know what you find.
gy954 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 04:24 PM
MyG37
Infiniti G37




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Tags
10a, 2003, 350z, 370z, blowing, fix, fuse, light, lights, my350z, popping, relay, replaced, tail, taillamp, taillights, type



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off
Forum Jump

ADVERTISING
INSURANCE CENTER

All times are GMT -8. The time now is 12:06 AM.


Advertise on MY350Z.COM - Terms of Service - Privacy Statement - Jobs
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Copyright 2002 - 2008, MY350Z.COM All Rights Reserved.

Admin control Panel Backup