Parrot MKI9200 install help - MY350Z.COM Forums



Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-17-2013, 10:08 AM   #1
LVZ
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Las Vegas
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Parrot MKI9200 install help

I have a Parrot MKI9200 hands free BT kit and a Alpine IDA-X100 stereo. I also purchased a MKI9200/350z wiring harness. My issue is after installing is I'm only getting very low audio from the Parrot from the front two speakers and the alpine stereo isnt muting when the Parrot is in use (phone call, music ext.)

Any ideas what I'm doing wrong?
LVZ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 08:59 PM   #2
Ser_Z
Registered User
iTrader: (8)
 
Ser_Z's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Westchester, NY
Posts: 342
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Most likely you got a lose connection or you didn't wire rigth bro :/ any picks? check your settings on the hu might be tht first
Ser_Z is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Sparco Helmet Carbon Fiber WTX-7 Air BNIB must see Gruppe-S Body Interior 13 05-16-2016 11:42 PM
Oil change with aftermarket oil cooler XM 1 Engine & Drivetrain 11 10-01-2015 11:44 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:46 AM.


Copyright 2002 - 2008, MY350Z.COM All Rights Reserved.