Go Back   MY350Z.COM Forums > 350Z Tech Area > Maintenance & Repair
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to my350z.com!
Welcome to my350z.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-12-2010, 05:38 PM   #1
galvestin314
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Dec 2010
Location: San Diego
Posts: 10
Points: 354, Level: 7
Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Exclamation dash lights/ radio not working

today i was sitting in a parking lot and my radio shut off. then i noticed my dash lights not working. the warning lights work just not the led's or the lights on the oil/ volts gauge and the info gauge.

everything is stock. its an 03 track with 42k miles

any ideas?
galvestin314 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 07:07 PM   #2
R350Zz33
Registered User
 
R350Zz33's Avatar
 
Trader Score: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: manorville ny
Posts: 1,902
Points: 3,087, Level: 34
Points: 3,087, Level: 34 Points: 3,087, Level: 34 Points: 3,087, Level: 34
Today's Activity: 0.5%
Today's Activity: 0.5% Today's Activity: 0.5% Today's Activity: 0.5%
Send a message via AIM to R350Zz33
Default

Quote:
Originally Posted by galvestin314 View Post
today i was sitting in a parking lot and my radio shut off. then i noticed my dash lights not working. the warning lights work just not the led's or the lights on the oil/ volts gauge and the info gauge.

everything is stock. its an 03 track with 42k miles

any ideas?
could be a fuse
__________________
Evo-r/KINETIX/TheZstore/Royal Purple/Power Stop/HELLWIG/NISMO/ Innovate/Injen/299.9whp
R350Zz33 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 07:20 PM   #3
SamSpicer
Registered User
 
SamSpicer's Avatar
 
Trader Score: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: Virginia
Posts: 241
Points: 2,044, Level: 27
Points: 2,044, Level: 27 Points: 2,044, Level: 27 Points: 2,044, Level: 27
Today's Activity: 0.8%
Today's Activity: 0.8% Today's Activity: 0.8% Today's Activity: 0.8%
Default

should be a fuse
__________________
2007 Silver Nismo #0004 > Stillen Gen 3's > JL Audio > Pioneer > Samco
SamSpicer is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 07:27 PM   #4
galvestin314
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Dec 2010
Location: San Diego
Posts: 10
Points: 354, Level: 7
Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Default

I checked both fuse boxes. By the pedals and in front of the battery.
galvestin314 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 10:11 PM   #5
R350Zz33
Registered User
 
R350Zz33's Avatar
 
Trader Score: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: manorville ny
Posts: 1,902
Points: 3,087, Level: 34
Points: 3,087, Level: 34 Points: 3,087, Level: 34 Points: 3,087, Level: 34
Today's Activity: 0.5%
Today's Activity: 0.5% Today's Activity: 0.5% Today's Activity: 0.5%
Send a message via AIM to R350Zz33
Default

Quote:
Originally Posted by galvestin314 View Post
I checked both fuse boxes. By the pedals and in front of the battery.
and ?
__________________
Evo-r/KINETIX/TheZstore/Royal Purple/Power Stop/HELLWIG/NISMO/ Innovate/Injen/299.9whp
R350Zz33 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2010, 06:50 AM   #6
galvestin314
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Dec 2010
Location: San Diego
Posts: 10
Points: 354, Level: 7
Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Default

Haha. Yeah guess I should have said more.

Anyway they looked good. Didn't see any burnt out. I don't have a meter to check them though.
galvestin314 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2010, 11:29 AM   #7
galvestin314
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Dec 2010
Location: San Diego
Posts: 10
Points: 354, Level: 7
Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7 Points: 354, Level: 7
Today's Activity: 0%
Today's Activity: 0% Today's Activity: 0% Today's Activity: 0%
Default

ok, double checked the fuses and the mirror fuse by the pedals had a small gap. changed it out and everything is working.
galvestin314 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2010, 11:29 AM
MyG37
Infiniti G37




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Tags
06, 350z, dash, dashboard, dashlights, failure, gauge, light, lights, nissan, radio, speedometer, stopped, work, working



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off
Forum Jump

ADVERTISING
INSURANCE CENTER

All times are GMT -8. The time now is 02:47 PM.


Advertise on MY350Z.COM - Terms of Service - Privacy Statement - Jobs
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2008, MY350Z.COM All Rights Reserved.

Admin control Panel Backup