My first post never appeared - MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion



Feedback & Suggestions for Our Forum This is NOT a place to ask car/modification questions!
For posting feedback, suggestions or comments regarding our My350Z.com forum.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-29-2016, 03:14 AM   #1  
SeeNoWeevil
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My first post never appeared

Hi all,

I made my first post in the 350Z technical board but it never appeared. I've tried the contact us link but with no joy. Am I missing something? Just make another?

Thanks

Last edited by SeeNoWeevil; 10-29-2016 at 03:15 AM.
SeeNoWeevil is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2016, 10:46 AM   #2  
MicVelo
350Z/370Z Tech Moderator
MY350Z.COM
 
MicVelo's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Northern California
Posts: 6,129
Thanked 1,679 Times in 1,229 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SeeNoWeevil View Post
Hi all,

I made my first post in the 350Z technical board but it never appeared. I've tried the contact us link but with no joy. Am I missing something? Just make another?

Thanks
First, you need to specify which technical board. Secondly, I'm guessing you might have not submitted it and accidentally hit the preview button. (Ask me how I know this can happen. ) In any event, there's probably no issue because this post appeared.

Finally, every section that you post in has one or more moderators. It/they is/are listed on the bottom of the page. If you have issues, best to ping that mod with PM.

Last edited by MicVelo; 10-29-2016 at 10:48 AM.
MicVelo is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MicVelo For This Useful Post:
SeeNoWeevil (10-29-2016)
Old 10-31-2016, 05:31 AM   #3  
SeeNoWeevil
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Created another topic which went off for moderation but still hasn't appeared again. PM'd the mod but no response. (https://my350z.com/forum/maintenance-and-repair-53/)
SeeNoWeevil is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2016, 05:45 AM   #4  
VO...
Administrator
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,730 Times in 1,830 Posts
Default

Your thread is now visible to the public...
VO... is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2016, 02:08 AM   #5  
Riberry
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Location: Bangladesh
Posts: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think you missed something which didn't meet forum requirements. And thus your post didn't appear.
Riberry is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:55 PM.


Copyright 2002 - 2017, MY350Z.COM All Rights Reserved.
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: