Notices
Feedback & Suggestions for Our Forum This is NOT a place to ask car/modification questions!
For posting feedback, suggestions or comments regarding our My350Z.com forum.

VDC Light, SLIP, and Check Engine Light Problem

Old 03-30-2019, 04:37 PM
  #1  
Javier6215
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Texas
Posts: 7
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default VDC Light, SLIP, and Check Engine Light Problem

I was changing my O2 sensor and once everything was said and done I turned on my car and the check engine light came on along with VDC and SLIP light and it wasnít letting accelerate above 3k rpms. I put the old one back in and itís still the same I donít know what I did wrong. I need help asap
Javier6215 is offline  
Old 03-31-2019, 08:31 PM
  #2  
Chihuahuamaster
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Location: US
Posts: 117
Received 30 Likes on 23 Posts
Default

The car is basically going into limp mode because of an issue. You need to back-track what you did/ took apart, and make sure everything is installed correctly. Such as the plugs on all of the sensors, if you had to remove any.

Try to disconnect the battery for an hour or so, and then see if the issue persists. Also, it would help to read the codes if any from the CEL.
Chihuahuamaster is offline  
Old 04-01-2019, 05:59 AM
  #3  
travlee
Master
iTrader: (8)
 
travlee's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 37,944
Received 5,986 Likes on 4,131 Posts
Default

Originally Posted by Javier6215 View Post
I was changing my O2 sensor and once everything was said and done I turned on my car and the check engine light came on along with VDC and SLIP light and it wasnít letting accelerate above 3k rpms. I put the old one back in and itís still the same I donít know what I did wrong. I need help asap
its probably because you posted in the wrong section.... this subforum is for suggestions to make the forum better. it clearly states that it is not for asking car questions


travlee is offline  
Old 04-01-2019, 03:12 PM
  #4  
Javier6215
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Texas
Posts: 7
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Originally Posted by Chihuahuamaster View Post
The car is basically going into limp mode because of an issue. You need to back-track what you did/ took apart, and make sure everything is installed correctly. Such as the plugs on all of the sensors, if you had to remove any.

Try to disconnect the battery for an hour or so, and then see if the issue persists. Also, it would help to read the codes if any from the CEL.
Yea it ended up being my mass air flow sensor thanks for the help
Javier6215 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
eliopulos_2jz
Maintenance & Repair
8
07-25-2014 05:05 AM
ccchaorule
Brakes & Suspension
12
08-16-2012 12:12 PM
bleunetizen
Tuning
6
06-20-2007 06:01 PM
bleunetizen
Maintenance & Repair
0
06-17-2007 04:03 AM
Brando222
Maintenance & Repair
3
10-24-2005 10:23 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: VDC Light, SLIP, and Check Engine Light Problem


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: