2004 ivory pearl, undergoing a vk56 swap - Page 7 - MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion

Go Back  MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion > General > G35/G37
Reload this Page >

2004 ivory pearl, undergoing a vk56 swap

Notices
G35/G37 General discussion and news for Infiniti's G or for full Forums check out MyG37.com or G35Driver.com

2004 ivory pearl, undergoing a vk56 swap

Old 08-27-2017, 06:11 PM
  #121  
travlee
Master
iTrader: (8)
 
travlee's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 37,120
Thanked 5,788 Times in 3,984 Posts
Default

Originally Posted by quickdiversion View Post
Wow so it seems photobucket pulled there head out of their A**. Now that I can do add pictures, I will continue,

I tried starting the car about a month ago and blew the IPDM, the TCS, and the BCM.

I have absolutely no clue what keeps happening. Now I am having a voltage creep issue. Meaning my battery voltage creeps to 17 volts and keeps going with no electrical units connected or the key in the car. I know its not the alt, the car is not running, there is no belt on it, and wires are pulled.

The problem I am having with toasting units is that the high voltage is toasting relays on the ipdm that can not be swapped, mainly the wiper and the tail lights.

I purchased new relays for them, pin to get from china, but until I figure out why I am getting 17+ voltages I am just gonna cook units again.
you thought wrong about PB

travlee is offline  
Old 08-27-2017, 06:20 PM
  #122  
quickdiversion
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2015
Location: NJ
Posts: 140
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

Originally Posted by travlee View Post
you thought wrong about PB

care to elaborate?
quickdiversion is offline  
Old 08-27-2017, 06:35 PM
  #123  
travlee
Master
iTrader: (8)
 
travlee's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 37,120
Thanked 5,788 Times in 3,984 Posts
Default

The pics are not showing up... still getting that error, at least on my phone
travlee is offline  
Old 08-27-2017, 06:40 PM
  #124  
quickdiversion
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2015
Location: NJ
Posts: 140
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

Geez looks like cause I posted I can see them, maybe....
quickdiversion is offline  
Old 08-27-2017, 06:44 PM
  #125  
travlee
Master
iTrader: (8)
 
travlee's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 37,120
Thanked 5,788 Times in 3,984 Posts
Default

Only thing i can think of, or maybe because i am using mobile version on phone, will check tomorrow on desktop and let ya know
travlee is offline  
Old 08-28-2017, 05:10 AM
  #126  
travlee
Master
iTrader: (8)
 
travlee's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 37,120
Thanked 5,788 Times in 3,984 Posts
Default

yep, same thing on desktop


travlee is offline  
Old 03-23-2018, 07:23 AM
  #127  
1969honda
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any progress?
1969honda is offline  
Old 04-05-2018, 07:35 PM
  #128  
quickdiversion
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2015
Location: NJ
Posts: 140
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

No progress yet.

Sorry, Project has been on hold due to new job, Relocation from CT back to NJ, and a long and cold winter with much less work space.

The point where I am at is finding an electrical issue that is acting like a capacitor. With everything connected I turn the key from first click to ACC, while looking at the multi-meter it drops from 12.5 volts to 3.5 and even after turning the key back to off and removing it. The voltage stays at 3.5 volts.

I have something acting like a capacitor and it is making things difficult because I have to disconnect the battery for 2 to 3 days for it to dissipate and continue work.

That's where I stopped, and cause the cold.
quickdiversion is offline  
Old 04-05-2018, 08:15 PM
  #129  
1969honda
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Totally understand the cold winter thing! Sucks to hear about the electrical issues, hopefully you'll get it figure out soon and be rolling in style.
1969honda is offline  
Old 10-03-2018, 03:07 PM
  #130  
fullvietFX
Registered User
iTrader: (1)
 
fullvietFX's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 118
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Epic ****ing build. I hope you see it through. I just found this thread today!
fullvietFX is offline  
Old 01-03-2019, 06:29 PM
  #131  
Dec Radius
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Virginia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Very impressive build. What a tremendous amount of work.
Dec Radius is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Gary K
Exterior & Interior
0
04-08-2016 07:57 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2004 ivory pearl, undergoing a vk56 swap


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: