Notices
Maintenance & Repair 350Z up keep and diagnosing/fixing problems

Power loss under hard acceleration

Old 05-15-2012, 08:38 PM
  #21  
Klrider44
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2011
Location: PA
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I haven't had time to check anything recently, but I did notice today that with the AC on there was a squealing belt noise which eventually went away. Then when I would turn the AC on and off a slight grinding noise would occur as the AC was put on. Again I don't know of this has anything to do with the problem, but it just started to occur.
Klrider44 is offline  
Old 05-16-2012, 05:16 AM
  #22  
JERZ350
Registered User
iTrader: (2)
 
JERZ350's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Roseland, NJ
Posts: 610
Received 3 Likes on 3 Posts
Default

Originally Posted by AdvanZ33 View Post
Probably a long shot but check to make sure your A/C amp (white box behind your shifter, underneath your stereo) connection is secure. Even though I don't think this has anything to do with power loss, it has been know to cause emergency lights to illuminate. Do you have an aftermarket stereo?
At first, i thought that as well. But I'm pretty sure if that's not connected air will full blast 100% of the time. And I think your gauge cluster either doesn't work or it lights up like a christmas tree.
JERZ350 is offline  
Old 05-17-2012, 08:42 AM
  #23  
Klrider44
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2011
Location: PA
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Took the car to Nissan and they said the alternator is my problem, and the AC compressor needs to be replaced. Pepboys lied to me.
Klrider44 is offline  
Old 05-17-2012, 08:49 AM
  #24  
Neimad
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oakland
Posts: 573
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

If you thought pepboys could actually do something useful for you...
Neimad is offline  
Old 05-19-2019, 11:59 AM
  #25  
XmgcustomsX
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Canada
Posts: 5
Received 1 Like on 1 Post
Default

Originally Posted by bmccann101 View Post
go to pep boys and have codes read..

also.. do you possibly have NON NISSAN tailights on your car? If so, theres your problem, I kid you not.
I installed led bulbs today and notice the same power loss under open throttle. Why is this?
XmgcustomsX is offline  
Old 05-19-2019, 07:50 PM
  #26  
mr. sparco
Registered User
iTrader: (13)
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sunny Beaches
Posts: 6,552
Received 230 Likes on 179 Posts
Default

Originally Posted by XmgcustomsX View Post
I installed led bulbs today and notice the same power loss under open throttle. Why is this?
Non OEM led tail lights or led bulbs causes this problem. I have seen other people use resistors that helps with the issue, however, would it be worth losing any amount of power?
mr. sparco is online now  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
MM'08_350Z
VQ35HR
224
08-10-2017 12:55 PM
apex locator
Autocross/Road
6
10-01-2015 03:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Power loss under hard acceleration


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: