How to program garage door opener with rolling code to Home Link system - Page 3 - MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion

Go Back  MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion > 350Z Tech Area > Audio & Video
Reload this Page >

How to program garage door opener with rolling code to Home Link system

Notices
Audio & Video 350Z Mobile entertainment and other electronics

How to program garage door opener with rolling code to Home Link system

Old 05-23-2007, 12:27 PM
  #41  
jolt3500
Registered User
 
jolt3500's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Hartland, WI
Posts: 227
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nice boot on the civic!! In your sig!
jolt3500 is offline  
Old 05-23-2007, 12:30 PM
  #42  
VO...
Administrator
Thread Starter
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,731 Times in 1,830 Posts
Default

Originally Posted by jolt3500
Nice boot on the civic!! In your sig!
Thanks
VO... is offline  
Old 05-23-2007, 05:23 PM
  #43  
CaliBoy
Registered User
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Los Angeles
Posts: 322
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thnx it worked very well
CaliBoy is offline  
Old 06-02-2007, 01:17 AM
  #44  
RoTors350Z
Registered User
iTrader: (20)
 
Join Date: May 2007
Location: Virginia
Posts: 658
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Finally got a garage door opener, last week, for the place. It kinda sucked having a button to play with in the Z and it not do anything . But after that and reading this thread it's all good now.

Thanks for the info,
Ross T.
RoTors350Z is offline  
Old 06-02-2007, 06:50 AM
  #45  
rWarlock
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: us
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange Problem

I have two garage doors. I programmed my Z to open one door and my Honda to open the other. Worked great for about 1 week. I came home and pressed my Z link and both doors activate. Now it operates both doors at the same time. I reset it, reprogrammed it and it worked great. A week later and once again it operates both doors.

My Honda still only operates the one door.

Any ideas other than my Z would like to see the Honda move out of it's garage?
rWarlock is offline  
Old 06-05-2007, 08:51 AM
  #46  
VO...
Administrator
Thread Starter
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,731 Times in 1,830 Posts
Default

Originally Posted by RoTors350Z
Finally got a garage door opener, last week, for the place. It kinda sucked having a button to play with in the Z and it not do anything . But after that and reading this thread it's all good now.

Thanks for the info,
Ross T.
VO... is offline  
Old 06-06-2007, 09:47 AM
  #47  
kmulligan
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Omaha, NE
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by rWarlock
I have two garage doors. I programmed my Z to open one door and my Honda to open the other. Worked great for about 1 week. I came home and pressed my Z link and both doors activate. Now it operates both doors at the same time. I reset it, reprogrammed it and it worked great. A week later and once again it operates both doors.

My Honda still only operates the one door.

Any ideas other than my Z would like to see the Honda move out of it's garage?
I have this exact same problem, only it takes about a month before my homelink starts to open both garages.
kmulligan is offline  
Old 06-06-2007, 12:14 PM
  #48  
zand02max
350Z-holic
iTrader: (22)
 
zand02max's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Texas
Posts: 14,029
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Worked like a charm, I forgot I had a remote on my mirror, lol! Doing the wifes car next, thanks again!
zand02max is offline  
Old 06-16-2007, 05:23 PM
  #49  
kernel843
Registered User
 
kernel843's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: NW Ark.
Posts: 199
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

worked like a charm, so glad to get rid of my ugly garage door opener, THANKS!
kernel843 is offline  
Old 06-18-2007, 10:17 AM
  #50  
VO...
Administrator
Thread Starter
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,731 Times in 1,830 Posts
Default

Originally Posted by kernel843
worked like a charm, so glad to get rid of my ugly garage door opener, THANKS!
VO... is offline  
Old 07-08-2007, 02:36 PM
  #51  
uzi does it
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: fl
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for the thread vo7848... great instructions,works perfect...
uzi does it is offline  
Old 07-18-2007, 07:36 PM
  #52  
MPH350Z
Banned
 
MPH350Z's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Columbus, Georgia
Posts: 77
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

after u program your mirror does the other remote still work
MPH350Z is offline  
Old 07-29-2007, 04:45 PM
  #53  
uzi does it
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: fl
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by MPH350Z
after u program your mirror does the other remote still work
yes...
uzi does it is offline  
Old 07-30-2007, 08:56 AM
  #54  
VO...
Administrator
Thread Starter
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,731 Times in 1,830 Posts
Default

Originally Posted by uzi does it
thanks for the thread vo7848... great instructions,works perfect...
no prob
VO... is offline  
Old 08-03-2007, 01:01 PM
  #55  
akcraig85
Registered User
iTrader: (9)
 
akcraig85's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Houston, Tx
Posts: 151
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by kmulligan
I have this exact same problem, only it takes about a month before my homelink starts to open both garages.

maybe the rolling codes are coming up on te same code so they both open? prob not but a idiots guess is better than none
akcraig85 is offline  
Old 08-12-2007, 12:22 PM
  #56  
Don-TireGuy
Registered User
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: DFW, TX
Posts: 75
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Man, finally I was trying hours to figure this out. Thanks.
Don-TireGuy is offline  
Old 08-15-2007, 02:06 PM
  #57  
VO...
Administrator
Thread Starter
iTrader: (25)
 
VO...'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Down Under & Dirty
Posts: 58,629
Thanked 2,731 Times in 1,830 Posts
Default

Originally Posted by htown
Man, finally I was trying hours to figure this out. Thanks.
no prob...
VO... is offline  
Old 09-20-2007, 11:37 AM
  #59  
sbZenth
Registered User
iTrader: (23)
 
sbZenth's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: SP, Maryland
Posts: 2,252
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ah awesome. thanks alot
sbZenth is offline  
Old 12-27-2007, 05:02 PM
  #60  
DaveZ06
Registered User
iTrader: (3)
 
DaveZ06's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: LA
Posts: 1,061
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I read the manuel and programmed the garage to my Z and it worked perfect. But now my moms car won't open the garage, so wen i programmed hers, my doesnt open. Anyone know what the problem is?

Thx
DaveZ06 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: How to program garage door opener with rolling code to Home Link system


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: