Rear Hatch Button Not Working (only key fob works) - MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion

Go Back  MY350Z.COM - Nissan 350Z and 370Z Forum Discussion > 350Z Tech Area > Maintenance & Repair
Reload this Page >

Rear Hatch Button Not Working (only key fob works)

Notices
Maintenance & Repair 350Z up keep and diagnosing/fixing problems

Rear Hatch Button Not Working (only key fob works)

Old 03-15-2019, 11:25 PM
  #1  
NoneShallPass
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2012
Location: California
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Rear Hatch Button Not Working (only key fob works)

Hey guys,

The rubber button above my license plate doesnít work so I canít open my rear hatch without my key fob. The license plate lights donít work either. I checked the tail lamp fuse by the battery and it looks fine. Anyone have any idea what it could be? Am I checking the wrong fuse? Iím lost. I donít know **** about electrical things. I wanted to ask on here before remove the rear bumper which is annoying to remove.

Any ideas? Thanks in advance.
NoneShallPass is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jimok82
Maintenance & Repair
1
01-12-2013 04:06 AM
JasonZ-YA
Maintenance & Repair
1
02-17-2007 10:13 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Rear Hatch Button Not Working (only key fob works)


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: